Hallo, wat leuk dat je op deze pagina een kijkje komt nemen. Wij willen ons graag even voorstellen.
Ik ben Hadassah, de oudste van het stel en ik ben in maart 6 jaar geworden. Ik zit nu in groep twee en vind het leuk straks naar Engeland te gaan. Maar ik vind het ook best spannend, want misschien versta ik de mensen helemaal niet!
Dit is mijn lieve zusje Abigaïl, ze wordt in oktober 4 jaar en mag dan ook naar school toe. Abigaïl is echt een lieverd en een zusje dat echt heel graag van alles met mij samen doet en echt slim is hoor! Dan hebben we nog de stoere Gabriël, hij hoopt in augustus 1 jaar te worden. Samen met mijn zusje speel ik graag met hem. Hij is lekker rustig en gelukkig huilt hij niet veel. We zouden er wel hele dagen voor willen zorgen, maar ja we moeten natuurlijk ook zelf spelen en leren..

Zo nu je weet wie wij zijn, willen we wel eens weten wie jij bent. Bij jij misschien onze nieuwe juf, die helemaal mee naar Engeland gaat? Dat lijkt ons echt super leuk. We gaan een poosje in een kasteel wonen he! Net als echte prinsessen. Ik denk vast dat je het erg naar je zin zult hebben met ons hoor. We beloven echt heel lief te zijn!

Doei doei!!