Thuisfront team

Om het zendingswerk in Noord Thailand mogelijk te maken, kunnen we niet zonder de hulp van een ThuisFrontTeam, oftewel TFT. We delen samen in dezelfde missie; zij in Nederland en wij in Noord Thailand.

Jan Provoost

Voorzitter

Mijn verlangen is dat steeds meer mensen de Heere Jezus leren kennen. Maar hoe kunnen ze in Hem geloven, als ze nooit van Hem hebben gehoord? Hoe kunnen ze van Hem horen als niemand hun over Hem verteld? (Rom. 10).

Ik wil graag bijdragen aan dit mooie werk in Gods koninkrijk met de TFT van Hugo en Maryse. Ik verlang dat ze tot zegen mogen zijn voor de mensen in Oost-Azië en hier voor de zendende gemeente in Nederland.

Jan-Pieter Moerdijk

Penningmeester

Toen Hugo en Maryse me vroegen om deel te nemen in hun TFT, moest ik niet lang nadenken. Ik kende hun verlangen om te gaan evangeliseren, hun verbondenheid met deze regio en de nood in Oost-Azië. Graag draag ik mijn steentje bij om door hun zendingswerk de hoop in Azië levend te houden.

Coby Keurhorst

Secretaresse en gebedscoördinator

Het zendingswerk heb ik van jongs af aan al een warm hart toegedragen. Daarom vind ik het ook bijzonder om deel uit te mogen maken van het TFT van Hugo en Maryse, hen te ondersteunen en een schakeltje te zijn in hun prachtige missie om onbereikte volken in Oost-Azië het Evangelie van Jezus Christus te vertellen.

Jesse Zwemer

Pr-taken / communicatie

Ik wilde erg graag iets doen voor het Koninkrijk van God, precies op dat moment was dit TFT opzoek naar het laatste lid. Ik hoop met mijn talenten mee te helpen aan dit mooie project!

Lisanne van Gelder

Pr-taken / social media

Catherine de Visser

TCK coördinator - contactpersoon kinderen

Ik ben dankbaar dat ik met mijn deelname aan het TFT kan bijdragen aan het zendingswerk van Hugo & Maryse in Azië. Op deze manier kan ik ook vanuit Nederland helpen om Zijn Koninkrijk uit te breiden.

Babette de Winter

TCK coördinator - contactpersoon kinderen

Vanuit Nederland probeer ik als lid van het TFT een bijdrage te leveren om het zendingswerk van Hugo, Maryse en de kinderen in Azië zo goed mogelijk te ondersteunen.

Petra Zwemer

Praktische zaken

Heel fijn dat ik ook mijn steentje mag bijdragen, om met elkaar ons in te zetten, voor het mooie werk wat Hugo en Maryse gaan doen in Azië.

Rebecca Eckhardt

Praktische zaken

Bijzonder om mijn steentje bij te mogen dragen aan het werk wat Hugo en Maryse hopen te gaan doen in Oost-Azië. Zo kunnen wij hier in Nederland bijdragen dat het Evangelie wordt verkondigd op plaatsen in Azië waar mensen God nog niet als hun Zaligmaker mogen kennen.

Contact gegevens TFT

Algemeen: info@hoopvoorazie.nl
Financieel: penningmeester@hoopvoorazie.nl
Gebed: gebed@hoopvoorazie.nl